Terapi

Jeg tilbyder:

Chok - Traume og Psykoterapeutisk Terapi, hvor der arbejdes med fokus på kroppen og dens nervesystem ud fra den ID-psykoterapeutiske tankegang, ud fra Peter Levines Somatic Experiencing (SE-Terapi), Ole Vadum Dahls ID-Psykoterapi og Jungs tankegange. Jeg arbejder med den enkelte - voksne, og børn, par og familier.

  • Psykodynamisk
  • SE-Terapi
  • Kropsterapeutisk
  • Kognitivt
  • Systemisk
  • Gestaltterapeutisk
  • Humanistisk
  • Narrativt.

Varighed: 1 time pr. session.

Et forløb kan foregå ugentligt, hver 14. dag eller ca. en gang om måneden. Alt efter, hvordan du har det og hvad dine behov er. Det finder vi ud af sammen.

Jeg arbejder også med grupper. Kontakt mig for nærmere information.

Lidt baggrund for min terapeutiske tilgang:

Jeg tilbyder at hjælpe dig med at finde din indre Camino – din indre vej til dit dybere Jeg – for at blive styrket i at gå ud i verdenen med det, du nu er bærer af.

Det er meget forskelligt, hvordan det enkelte menneske forsøger at finde ind i sig. Nogle har måske slet ikke lysten eller modet  for hvad der ligger inden i en, når der åbnes op.

Det viser sig på mange måder: Reaktioner og ageren i sociale xxxxx, behov for forskellige former for kontrol, shopping, gentagne former for forhold. Andre måder kan også vises ved forhold til mad i ekstreme grader, ekstrem sportsaktiviteter eller manglende, spil, shopping, mm.. Ofte for den eller flere veje at registrere sin krops reaktioner og dermed mærke den eller for at undgå at mærke.

Traume- og Psykoterapien giver dig netop mulighed for at finde en anden vej ind i dig til dit dybere Jeg. Terapien hjælper dig til evnen at mærke dig selv, dine og andres grænser bedre, uden at det behøver at ske via ekstreme former.

Dermed udvikles et styrket Jeg til at vende blikket udad mod verdenen. Det gøres ved, billedligt illustreret ved at skrælle løget langsomt af, lag for lag, for at komme ind til kernen. At finde sig selv er ikke et hurtigt fix, det tager tid at lære at give sig selv egenomsorg og turde at mærke de fremmede følelser, der stødes på undervejs.

Så hvis du kan genkende ovenstående, vil et terapiforløb netop være godt for dig og som jeg kan hjælpe dig med i gode trygge og tillidsfulde rammer.