Terapi og coachingsforløb til medarbejdere

Erhverv

Når man lader mederarbejderes trivsel vækste virksomheden.

Skab trivsel og dermed vækst i din virksomhed

Lad dine medarbejdere få deres faglige og personlige ressourcer styrket ved et forløb med muligheden for coaching eller terapi, for at finde ind til større ressourcer og styrker og glæder i deres arbejde og privatliv. Lad dem få mere indsigt i sig selv og deres ageren, reaktioner og handlemønstre, der har og tidligere har haft indflydelse på deres arbejde og arbejdsglæde, der måske har præget resten af fællesskabet i virksomheden eller firmaet. 

Medarbejderne får hjælp, støtte og egenindsigt ved at blive mere bevidste om og fokus på, hvordan tidligere oplevelser og traumer kan have stor indflydelse på, hvordan de i nuet reagerer og agerer i forskellige situationer. 

Det giver medarbejderne en meget større egenindsigt over, hvad fortiden har af indflydelse på nuet og dermed fremtiden, end man egentlig er bevidst om.

Jeg arbejder især med nervesystemet, hvor man som menneske bliver meget mere bevidste om årsagerne til, at man indimellem i drøftelser og/eller diskussioner reagerer som man nu gør, fx med frys, kamp/forsvar eller flugt, i forundring af kollegaer, der i sidste ende kan ende i konflikter og splitting. Her spiller tidligere hændelser ind, som situationen i nuet reaktiverer nervesystemet fra fortidens minder og oplevelser. 

Dette kan hæmme samarbejdet og muligheder i det daglige arbejde og denne mindre realistiske indsigt, krav og forventninger for fremtiden, så længe man som medarbejder er ubevidst omkring årsagen/årsagerne til egne handlinger. Ved at få skabt meget mere bevidsthed om disse, vil det i det lange løb styrke medarbejderne og dermed fællesskabet medarbejderne imellem, for videre at skabe en helt anden positiv og dynamisk synergi blandt medarbejderne. 

Jeg tilbyder at komme halve eller hele dage hos jer, 1 – 2 gange om måneden, hvor jeres medarbejdere har mulighed for at få talt om de ting, de gerne vil have fokus på og en dybere forståelse af. 

Kontakt mig for en uddybende samtale, hvad jeres behov kan være. 

I kan altid kontakte mig

psykoterapeut Maj Hougaard

Jeg tilbyder også akutte tider, og kan også kontaktes efter kl. 16:00. Min terapi kan foregå i min praksis eller over telefon eller online videokald.

E-mail: Majhougaard@gmail.com

Mobil: 28599851

obs: Hvis du sender mig en mail, så vær opmærksom på, at den ikke er krypteret, da min mail ikke er tilkoblet via NemID.

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe til mig direkte eller du kan sende mig dine telefon- og e-mail oplysninger, så ringer jeg dig op.
Hvis du sender mig en mail, så vær opmærksom på, at den ikke er krypteret, da min mail ikke er tilkoblet via NemID.

Kontakt Info

majhougaard.dk
28599851

 Addresse

Holbergsgade 24, st

1057 København K

Åbningstid

Efter aftale