terapi

Jeg tilbyder

Chok – Traume og PsykoTerapi, hvor der arbejdes med fokus på din krop og dens nervesystem.

Min terapi kan hjælpe dig/jer

Har du/I nogle af følgende problematikker?

  • Chok
  • Traumer
  • Angst
  • Depression
  • Eksistentielle livskriser
  • Kriser i forhold.
  • At blive adopteret ufrivillig

Min Erfaring

Jeg har årelang erfaring med chok, Traume og psykoterapeutisk behandling.

Jeg har også erfaring med traumer omkring  adoption, traumatisk barndom og terapi til mennesker med PTSD. Hertil skal understreges min professionelle baggrund med at yde terapeutisk støtte til familier, som har det svært.

Læs evt. mere på “Om mig”

Tag hånd om det gode liv

Dine/Jeres Problematikker

Via samtalen får vi sammen identificeret de udfordringer og problematikker, som du/I har. Herefter arbejder vi via samtalen på at ændre de dynamikker, mønstre og mekanismer, som giver dig dine symptomer. Fokus er hele tiden dig og dine tanker, følelser og erfaringer, som gør, at du er i nuværende følelsesmæssige situation. Det er vigtigt for mig, at

Det handler om, at du får en indsigt og forståelse af dig selv. Herefter arbejder vi sammen på, at du får værktøjer til bedre at mestre dit liv og til at du får højere trivsel og livskvalitet.

Varighed

Varigheden af et psykoterapeutisk forløb varierer og afhænger i høj grad af, hvor store traumer du har haft, hvordan det har indvirket på dig og mange andre ting. Det er meget forskelligt fra menneske til menneske.

Det trygge rum

Det vigtigste er, at vi sammen tager et skridt ad gangen, italesætter dine mål og er bevidste om, de positive ændringer, som terapien vil give dig. For at kunne dette, er jeg altid bevidst om, at det er fundamentalt, at du/i er trygge i relationen, befinder jer godt i konsultationen, hvor du/I oplever, at tillid er indbegrebet af min terapeutiske tilgang.

Psykoterapi v/Maj Hougaard