Parterapi

Få skabt forståelse for hinanden og få balance i jeres liv

Genfind hinanden

De fleste af os har en forestilling om, hvordan vores kærligheds- og parforhold skal være. Det interessante er, hvilke typer vi falder for og årsagen til, at vi i vores egen søgen gang på gang falder for en, der ofte minder om den forrige. 

Jytte Vikkelsøe beskriver i sin bog: “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”, hvordan vi mennesker falder for en person, der minder om det vi selv opvoksede med – både de dynamikker der var i familien, de dynamikker der var mellem vore forældre og den spejling vi fik af dem som børn – stor eller lille, har i stor grad indflydelse på vort eget parforhold og de dynamikker vi selv anvender. 

Og uanset hvor lidt eller hvor meget vi først blev tiltrukket af hinanden, vil det være tiltrækningen, som vi senere i parforholdet oftest udfordres af. I kan vælge enten at acceptere dette eller I kan vælge at give jer mulighed for at blive mere bevidste om jeres udfordringer ved at få hjælp til at få øje på dem og forståelse for jeres handlinger hver især. Parterapien hjælper jer til en større forståelse for jeres grundlæggende konflikter, der mindskes og I vil opleve igen at skabe nærvær i jeres parforhold. 

  • Vi glemmer hvad den anden gav mig
  • Vi glemmer at være kærester
  • Vi har for meget hverdag ind i livet
  • Vi har mistet gnisten
  • Vi har forskellige mål, værdier og ønsker for livet
  • Vi kan ikke kommunikere og føler os misforstået
  • Vi vil meget gerne hinanden og vil genfinde hinanden
psykoterapeut Maj Hougaard

Jeg tilbyder også akutte tider.

Min terapi kan foregå i min praksis eller over telefon.

E-mail: Majhougaard@gmail.com

Mobil: 28599851

Obs: Såfremt du sender mig besked via en mail, så vær venligst opmærksom på, at den ikke er krypteret, da min mail ikke er tilkoblet via NemID.