Parterapi

Genfind jeres kærlighed til hinanden

Find ind i hinanden

Få spot på gentagne problematikker og bliv bevidst om, hvad I hver især har bragt med jer ind i forholdet i tidernes morgen, som nu trigger hver især.

Bliv bevidst om fortiden, for at blive bedre til at være i nuet sammen med fælles målrettethed på fremtiden. Få stoppet følelsen af at løbe i et hamsterhjul og genfind de gode positive sider i hinanden fremfor at fokusere på de negative. Stop følelsen af at vil væk og videre – og følelsen af at “græsset er grønnere” over hos naboen. 

Oplev parterapi, hvor I begge bliver hørt og mødt og hvor der arbejdes med at finde fællesskab igen. Jeg arbejder lud fra de følelsesmæssige reaktioner, som I oplever hos jer selv og hinanden og hjælper jer til at blive bevidste om, hvad der trigger og eskalerer jeres konflikter. 

Alt sammen i rolige, trygge og tillidsfulde omgivelser, hvor I begge vil opleve jer hørt og forstået. 

I kan altid kontakte mig

psykoterapeut Maj Hougaard

Jeg tilbyder også akutte tider, og kan også kontaktes efter kl. 16:00. Min terapi kan foregå i min praksis eller over telefon eller online videokald.

E-mail: Majhougaard@gmail.com

Mobil: 28599851

obs: Hvis du sender mig en mail, så vær opmærksom på, at den ikke er krypteret, da min mail ikke er tilkoblet via NemID.

Konsultation i København K

Min adresse:

Kronprinsessegade 42, 1. sal
1306 København K

Min Konsultation i København ligger i hjertet af København og ikke langt fra Metroen ved Marmorkirken. Der er blot 500 meters gang, som tager cirka 7 minutter.

Kommer du i bil, så er der parkeringsmuligheder ved Kronprinsessegade. Da det er centrum, er det grøn zone. Læs Københavns kommunes P-info for mere information

 

Det trygge rum

Det vigtigste er, at vi sammen tager et skridt ad gangen, italesætter dine mål og er bevidste om, de positive ændringer, som terapien vil give dig. For at kunne dette, er jeg altid bevidst om, at det er fundamentalt, at du/i er trygge i relationen, befinder jer godt i konsultationen, hvor du/I oplever, at tillid er indbegrebet af min terapeutiske tilgang.

© 2022 All Rights Reserved.