Referencer

Her kan du læse, hvordan min terapeutiske tilgang har hjulpet tidligere klienter.
"Jeg har altid vidst, at jeg ubevidst og bevidst søger at kringle mig ud af følelsesmæssigt vanskelige situationer, så da jeg skulle vælge terapeut, var 1. ønske at jeg ikke skulle kunne løbe om hjørner med terapeuten. Om noget, kan jeg ikke det med Maj-Brith, for hun ser mig længe før jeg ser mig selv. Hun tvinger mig på en blid og anerkendende måde til at forholde mig til mig selv. Det er en kæmpe gave for mig som hovedmenneske, at min terapeut holder et fast og kærligt greb omkring min udvikling, mens hun guider mig ind i en forening mellem krop og hjerne. Vigtigere end noget andet er, at jeg kan mærke respekten for de ar og oplevelser jeg har og at jeg får den støtte og anerkendelse jeg har brug for. Maj-Brith bidrager til det meta-perspektiv, som jeg altid har higet efter.”
Individuel forløb
Line
“Jeg startede oprindelig hos Maj-Brith, fordi jeg havde problemer med at sætte grænser i venskaber, forhold og mit arbejdsliv. Desværre var jeg for sent ude i forhold til mit mangeårige arbejde med udsatte og udad reagerende unge og blev sygemeldt med symptomer på PTSD efter endnu en voldsom episode, hvor jeg blev truet på livet. Maj-Brith hjalp mig med at komme tilbage på benene igen. Hun gjorde det muligt for mig at “tilgive mig selv” for ikke at have passet godt nok på mig, og vigtigst af alt, så lærte hun mig at stole på, at jeg er god nok og ikke skal stå model til hvad som helst. Gennem samtale og øvelser har jeg lært at mærke efter mine egne behov og langsomt fået øjnene op for, at det også er en styrke at kunne sige, “nej, det kan jeg ikke hjælpe dig med.”
Simone
“Jeg har nu været i Terapi i 3 år hos Majbritt og har haft stor glæde af dette. I mange år har jeg gået og følt mig desillusioneret og fjern fra mig selv og fra omverdenen. Og selvom jeg har lang vej endnu, så har jeg lært utroligt meget af min terapi hos Majbritt. Først og fremmest føler jeg mig som et menneske igen. For hos Majbritt er det en af de ting som der er plads til: Det menneskelige. Dette inkluderer alle de følelser, tanker og oplevelser som hører under dette. Og selvom det kan være skræmmende at forholde sig til, så er det alligevel trygt hos Majbritt, for hun er enormt god til sit arbejde. Jeg kan med stor glæde varmt anbefale at søge Terapi hos Majbritt. Det har været – og fortsætter med at være en enorm hjælp.“
Marco

Følg mig på de Sociale medier:

Del eller print:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email
Print